Monday, 27 October 2014

Terima kasih pada yang bertanya tentang lace... 

Minta Maaf
penjualan lace telah dihentikan kerana masa tak mengizinkan.. 





Wednesday, 26 February 2014

Tour D Langkawi dengan Sling Bag baru aku ...


Assalamualaikum... Salam Sejahtera

Sebelum tu.. ni link ke page fb aku... jom ler like ...
 https://www.facebook.com/ShanorKreatifEnterprise

Kali ni.. beg aku pulak.. siap sehari sebelum berangkat ke Langkawi.. First time jalan2 ke Langkawi... bawak pulak Sling Bag jahitan sendiri... sekali dengan pouch untuk Tab 7" dan handphone aku .. pun aku jahit sehari sebelum berangkat... ni ler hasilnya... 

Asalnya yang kain bercorak tu aku nak buat flap ... last minit aku tukar plan... tambah zip dan tepek kain bercorak tu kat depan.. tak sempat nak buat poket kat bahagian luar.. cadangnya nak tambah ler lepas balik dari cuti2 tu... tapi sampai ke laaaa ni.. tak tambah2... gitu jer ler rupanya... apapun aku suka beg ni.. ikut citarasa aku... hehehhe.. balik kampung baru2 ni... mak mertua aku pun bekenan... sebelum balik kampung lagi nanti.. harap2 dapat ler aku siapkan...







 cehhh.... nak jugak dia enterprem tuu.... hahahhaa..


 yang ni saja aku tepek... order dari member office.. senang nak pi lunch.. muat2 untuk handphone dan purse panjang diorang tu...

Size dia kalau tak silap aku 9" x 7" ... nanti ler aku check balik... kalau ada yang berkenan ... whatsapp ler 0169477957 .. tak pun... jom like page aku.. 

 https://www.facebook.com/ShanorKreatifEnterprise 



Lunch Bag dan lain2 beg...

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. 

Lunch Bag order dari member office.. aku suka laaa pattern ni...


Yang bawah ni... aku join swap juga... asalnya takde zip... tapi sebab aku suka beg yang berzip.. jadi aku decide untuk tambah zip tu... alhamdulillah.. pasangan swap aku suka beg ni... 


Yang ni pula... COSMO BAG..  bercinta nak buat bahagian handle tu... mungkin sebab aku tersalah pilih kain.. Insyaallah lainkali aku guna cotton juga kat bahagian handle tu..  appun ... aku suka beg ni.. beg ni dah jadi hakmilik kakak aku...


Yang ni antara yang terawal aku jahit... pun sama dah jadi hakmilik orang lain.. tak lain tak bukan.. adik aku ler...


Yang ni.. jadi hakmilik aku... Beg pertama yang aku jahit.. aku jarang guna sebab takde zip... 
eh.. jap jap... kenapa aku tak terfikir nak tambah zip? apapuntakbleh... 


Quilted Pouch

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. 

Quilted Pouch... first time buat ni... aku join swap geng2 jahit beg.. dah jadi hakmilik pasangan swap aku pun.. 






Nama beg ni Belle



Assalamualaikum.. Salam Sejahtera..

Kali ni.. sling bag pula... lagi.. aku tak tau nak cerita apa.. tengok jer laa yer.. hehehehehe




Nama beg ni Sometimes ...

Assalamualaikum... Salam Sejahtera...

Masa ni tengah teruja menjahit beg.. tapi aku telah menderhakai pattern asal design ni.. hahahahaha
kenapa? sebab aku telah ubah saiz asal dan rekaan asal.. syhhh... jangan bagitau sesiapa tau.. kita2 jer tau ni.. apapun ni ler hasilnya.. agak rumit jugak buatnya.. terutama masa terbalikkan tu.. nak menangis aku dibuatnya...

"sometimes"







Teruja sangat-sangat ...

Assalamualaikum... 
dah lama tak update blog.. ok ler.. nak share hasil sulaman abang nv950 saya..
tengah praktis guna.. ni antaranya...
 maaf yer.. gambar kurang memuaskan..





Google+ Followers

Labels